Bedava Pes 2016 Indir

Wid10.com 9:14:00 ÖS

Pes 2016 İndir.Ödüllü seri yeni özelliklere dolu olarak 20. yılında geri dönüyor. Futbol oyunlarındaki çıtayı bir kez daha yükseltmeye yönelik bir set olan PES 2016'da yapılan esaslı oynanabilirlik değişikliklerini deneyimlemek için demo sürümünü hemen indirin!
Top sürmede ve aynı zamanda hava toplarında mücadele ve rekabet ederken yeni Gelişmiş Çarpışma Sistemindeki yeni hassas 1'e 1 kontrol deneyimini yaşayın. takım arkadaşlarına elle harekete geçirmeye gerek kalmadan boşluğa akıllı şekilde paslar atmalarını sağlayan yeni Akıllı Oyuncu Yapay Zekasına bakın ve yeni kutlama kontrolüyle o özel golü daha önce hiç olmadığı şekilde Kutlayın!

PES 2016 demo sürümü şunları içerir:
7 oynanabilir takım
Juventus
AS Roma
Bayern Munich
Corinthians
Palmeiras
Brezilya
Fransa
Stadyumlar:
Juventus Stadyumu
Arena Corinthians
Çeşitli süre ve hava durumu ayarları ve aynı zamanda 7 ila 10'ar dakikalık maçlarda çeşitli zorluk dereceleri arasından seçim yapın.
Oyun içi satın alma opsiyonu
1-4 Oyuncu
Ağ Oyuncuları 2-22
minimum 23 GB alan gerekir
Her yıl olduğu gibi Konami tarafından geliştirilen ve bu yıl daha bir iddialı karşımıza çıkacak olan yeni PES oyunu Pro Evolution Soccer 2016, bugün demo sürümüyle indirilebilir olarak oyuncuların karşısına çıktı.

 İşte demoda yer alan takımlar Oyunun demo versiyonunda kulüpler olarak FC Bayern Munich, Juventus, A.S. Roma, Corinthians ve Palmeiras takımları yer alırken, ülke bazında ise Brezilya ve Fransa takımları bulunuyor. PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 konsolları için oynanabilir olan demo sürümü, henüz PC için ise yayınlanmadı. 3.8 GB boyutundaki demonun PC sürümü için ise hala beklemedeyiz

Etiketler
Tepkiler

Benzer Yazılar

PES

(3) Yorumlar